U bent hier:
 

 Visie NVAB

 

ā€‹TOEGANKELIJKE, BETAALBARE EN KWALITATIEF GOEDE HOORZORG VOOR ELKE SLECHTHORENDE

De Nederlandse Vereniging van Audicienbedrijven (NVAB) is al meer dan vijftig jaar de brancheorganisatie voor alle kwaliteits-audicienbedrijven in Nederland. NVAB-leden werken continu aan goede, betrouwbare en betaalbare hoorzorg, die voor iedereen toegankelijk is.

De NVAB is de belangenbehartiger voor haar leden. De vereniging bestaat uit een pluriforme mix van ketenbedrijven en zelfstandige audiciens, die constructief en transparant werken aan toegankelijke en kwalitatief goede hoorzorg voor elke slechthorende. Om dit te realiseren gaat zij de dialoog en samenwerkingen aan met verschillende belanghebbenden en professionals in de Nederlandse 'horen'-markt. Daarbij voert de NVAB gesprekken met onder meer KNO-artsen, de beroepsvereniging van audiciens, zorgverzekeraars, patiƫntenorganisaties en de politiek.

Met de groeiende groep van ouderen en het gegeven dat bijna iedereen in zijn/haar leven te maken krijgt met slechthorendheid, staan de leden van de NVAB voor drie belangrijke pijlers in het aanbieden van hoorzorg: toegankelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid.

Bezoekadres

Reitseplein 8
5037 AA Tilburg

Postadres

Postbus 90154
5000 LG Tilburg

Contact

e-mail: info@nvab.nl
tel: +31 (0)13 59 44 768
 
© 2013 NAVB - Nederlandse Vereniging van Audicien Bedrijven